Mos lini asnjë të dhënë: fshini të gjithë historinë tuaj në Twitter

Twitter

Ndoshta keni menduar se si t’i fshini të gjitha cicërimat tuaja. Është diçka që disa njerëz e bëjnë rregullisht - qoftë për të shmangur lënien e një gjurme të gjithçkaje që shkruajnë në internet apo thjesht për të pastruar historikun e cicërimave dhe për të rifreskuar profilin tuaj. Cilado qofshin arsyet tuaja, sot do të shpjegojmë (në një video!) si t’i fshini të gjitha cicërimat tuaja dhe madje të planifikoni fshirjen automatike në mënyrë që ato të hiqen në intervale të rregullta.

Si të fshini historinë tuaj në Twitter

Fshirja e të gjithë historikut tuaj në Twitter mund të jetë një detyrë e ndërlikuar nëse nuk dini si. Janë të disponueshme disa zgjidhje, kështu që sot do të shpjegojmë se si të përdorni njërën prej tyre (një falas, sigurisht) për të pastruar historikun tuaj dhe për të planifikuar fshirje automatike. Shikoni videon.

Siç mund ta shihni, hapat që duhen ndjekur nuk janë aq të komplikuar, por ato kalojnë edhe një kopje rezervë (sipas dëshirës), në mënyrë që të ruani të gjitha mesazhet tuaja. Nëse nuk jeni të interesuar të kurseni asgjë, shkoni te hapi numër 6:

  1. Shkoni në llogarinë tuaj në Twitter dhe hyni në menunë e opsioneve.
  2. Shkoni te Cilësimet dhe privatësia.
  3. Zgjidhni "Llogaria".
  4. Shikoni në seksionin Të dhënat dhe lejet për opsionin "Të dhënat tuaja në Twitter".
  5. Në "Shkarkoni të dhënat tuaja në Twitter" shkruani fjalëkalimin tuaj dhe shtypni "Konfirmo" për të shkarkuar kopjen rezervë (një lidhje shkarkimi do të dërgohet në emailin tuaj kur të jetë gati).
  6. Futni shfletuesin tuaj dhe vizitoni ueb-in tweetdelete.net
  7. Kontrolloni kutinë për pranimin e kushteve të faqes së internetit dhe klikoni në butonin e gjelbër (bisedues) "Identifikohu me Twitter".
  8. Ju do të duhet të jepni leje që ajo të hyjë në llogarinë tuaj.
  9. Do të ngarkojë një faqe ku mund të zgjidhni nëse dëshironi që tweet-et që janë më të vjetra se një kohë specifike (duke filluar nga një javë në një vit) të fshihen automatikisht.
  10. Nën këtë deklaratë ka një kuti për të kontrolluar për të fshirë të gjitha tweet-et tuaja.
  11. Pasi të menaxhohet, thjesht duhet të shtypni "Aktivizo TweetDelete".

Dhe kaq. Të gjitha gjurmët tuaja në rrjetin social të zogut blu do të zhduken dhe ju do të filloni nga e para me një llogari të pastër . Mos harroni se duke zgjedhur kohën e fshirjes automatike, ju i jepni shërbimit TweetDelete lejen për të vepruar në emrin tuaj periodikisht dhe për të vazhduar fshirjen e cicërimave tuaja më të vjetra se një datë e caktuar.

Nëse dëshironi ta anuloni këtë leje , do t'ju duhet të ktheheni te cilësimet e llogarisë suaj dhe te "Aplikacionet dhe pajisjet" të anuloni qasjen në TweetDelete.


Shto si burim të preferuar në Google